Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új TFU kiegészítők

2008.12.05

Minden jel arra utal, hogy a The Force Unleashed a legnagyobb téma LucasArts fejlesztőinél. Ez abbol is látszik, hogy tegnap kiadták a 3. kiegészítőt a játékhoz, amelyben a lerombolt Jedi templomból kell kipenderíteni a birodalmi rohamosztagosokat. A pálya végén pedig, saját magunkkal párbajozunk. A kiegészítők a készítők szerint bele illik a sztoriba, sőt továbbviszi azt.

Kép 

Kép

Két héttel ez előtt megjelent a 2. karakter pack a TFU-hoz, amelyben 7 új karaktert tehetünk játszhatóvá. Köztük van Luke, C-3PO, Jango Fett, Plo Koon, Ben Kenobi, és 3 új Starkiller ruha. 

Kép

Kép 

Az első karakter pack már szinte elavultnak tűnik, de azért megemlítem. A kiegészítő 4 új karaktert (Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Luke, Darth Sion, Ki-Adi-Mundi, Kit Fisto, Imperial Commando) és 3 új Starkiller jelmezt tartalmaz. Mindezeken kívül tegnap megjelent kettő Xbox 360 TFU téma és játékoskép csomag.

A LucasArts legutóbbi sajtótájékoztatóján arra célozgatott, hogy még kb. 4 új kiegészítőt  fognak elérhetővé tenni a Xbox Live-on és a Playstation Network-ön 2009 nyaráig.

 

Mindezek után nem lepődnénk meg ha Lucasék bejelentenék, hogy dolgoznak a 2. részen. Ez szerintem minden SW fan-nak a legjobb hír lenne, főleg ha lesz benne Multiplayer, vagy legalább egy Ko-operatív rendszer, de ezek persze csak találgatások.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.